De Lekkerste Recepten

Loaded Nachos

23 juli 2017

Zoete appeltortilla Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 200º C. Vet een rechthoekige ovenschaal in (er moeten 4 opgerolde wraps inpassen). Maak de tortillas even warm in de oven, zodat ze soepeler worden (wel inpakken in (alu)folie, anders worden ze hard!). Verwarm 25 g boter in een koekenpan en bak appelblokjes en rozijntjes met een lepel suiker even om tot de appels warm, licht gekleurd, maar nog niet zacht zijn. Besmeer de helft van een wrap met 1 el roomkaas, leg er ¼ van het appelmengsel op, strooi er een verkruimeld koekje over en rol strak op (begin bij de belegde kant). Leg in de ovenschaal. Herhaal dit met de andere wraps. Smelt de andere helft van de boter en kwast dit over de tortilla’s. Meng suiker en kaneel in een kommetje en strooi dit over de beboterde tortilla’s. Zet een kwartier in de hete oven.

Misschien moet het iets langer, de kaneelsuiker moet wat karameliseren in ieder geval. Laat wat afkoelen en serveer eventueel met slagroom bij een kop thee of met vanilleijs of crème fraîche als toet.

 
Ingrediënten 4 personen


Grandioze Venkel

30 april 2017

Mooi voor Moeder

7 mei 2017

Tuinbonenpesto

14 mei 2017


Soep van Oranje

23 april 2017

Frisse Komkommer

18 april 2017

Fruitige Kwarktaart

9 april 2017


Verrassende Spitskool

29 maart 2017

Slanke Courgette Spaghetti

19 maart 2017

Groene Asperges en Zalm uit de Oven

2 april 2017


Vrolijke Prei-Pastinaakpuree

6 maart 2017

Pannenkoekjes met Avocado en Rozijntjes

6 maart 2017

Indiase Linzenschotel

6 maart 2017